Waar is die bloedmooie Shannon Elizabeth (Nadia) uit 'American Pie' eigenlijk gebleven?

Ze doet nu iets heel anders.


De Amerikaanse actrice Shannon Elizabeth werd in een keer beroemd na haar rol als de sexy uitwisselingsstudente Nadia in de populaire film American Pie. Hierna hebben we haar echter heel wat minder gezien. Daarom de vraag: waar is zij en wat doet ze?

Na haar doorbraak in Amercian Pie wist Elizabeth de nodige rollen te bemachtigen in verschillende grote films. Denk bijvoorbeeld maar aan Scary Movie, Jay and Silent Bob Strike Back en Love Actually.

Iets anders
Toch is ze de laatste jaren heel wat minder te zien, maar heel erg gek is dit niet. Elizabeth zet zich al jarenlang in voor dierenrechten en werkt samen met verschillende organisaties die dieren helpen.

Zo is ze bijvoorbeeld de ambassadeur van de Amerikaanse Humane Society en heeft ze zelfs haar eigen organisatie opgericht, genaamd Animal Avengers, die zich richt op het redden van beschermen van dieren in nood zoals de neushoorn. Meer daarover lees je hier.

Om beter haar werk te kunnen doen verhuisde ze zelfs naar Zuid Afrika. Acteren is dan ook al lang niet meer haar prioriteit, want dat is het helpen van dieren. We mogen haar dan misschien wel minder zien, ze doet wel fantastisch en belangrijk werk. Hiervan deelt ze ook wel vaker foto's op Instagram, zoals het kiekje hieronder.NieuwsFilm