Deze indrukwekkende film op Netflix wordt nu sterk bekeken

Johnny komt binnen in de Netflix Top 10.


De afgelopen dagen verandert er niet zo heel veel in de Netflix Top 10. Nog altijd staat Luther: The Fallen Sun op de eerste plaats. Nu is er wel een nieuwe hekkensluiter. De Netflix Original-film Johnny komt namelijk binnen op de tiende stek.

De Poolse dramafilm komt van regisseur Daniel Jaroszek en de streamer omschrijft de film als "intiem" en "bitterzoet". Je ziet rollen van onder meer Dawid Ogrodnik, Piotr Trojan, Beata Zygarlicka, Grazyna Bulka en Maria Pakulnis.

Netjes ontvangen
De publieksscore op Rotten Tomatoes doet het netjes met 78 procent en de IMDb noteert een 6,9/10 na bijna duizend stemmen.

"​​Dit is geen loodzware kost, ondanks de patiënten waar Patryk zich aan hecht en die hij zienderogen achteruit ziet gaan. Om dan met maar met nog een cliché te eindigen: soms heb je behoefte aan een film met een flink feelgoodgehalte," schrijft Arjan Welles in zijn recensie met drie sterren.

Nu op Netflix
Wil je Johnny graag zien, dan vind je het drama nu hier op Netflix.


Tweede kans
De film gaat over de liefde voor de wereld en andere mensen en het feit dat iedereen een tweede kans verdient. Wanneer Patryk deze kans krijgt van priester Jan Kaczkowski, beseft hij niet eens hoe het zijn leven zal veranderen.

NieuwsFilm