Eerste trailer 'Asteroid City' van topregisseur Wes Anderson en met ScarJo en Tom Hanks

Eerste trailer 'Asteroid City' van topregisseur Wes Anderson en met ScarJo en Tom Hanks

Opnieuw met heel wat grote namen.

Focus Features heeft de eerste trailer online gezet voor de nieuwe film van de geliefde regisseur Wes Anderson. We kennen hem van titels als Rushmore, Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel en in 2021 verscheen nog The French Dispatch.

Zijn nieuwste film heet Asteroid City en ondanks dat de titel doet denken aan een scifi-film is Asteroid City een romantische dramakomedie. Grote namen zijn er ook genoeg.

Eerste trailer
Hieronder zie je de eerste trailer en daarna is er een overzicht van alle grote namen die in de film spelen. Ook zie je de poster en lees je de synopsis. In juni moet Asteroid City in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


Asteroid City
Mochten namen als Tom Hanks, Scarlett Johansson en Willem Dafoe nog niet voldoende voor je zijn, dan ben je vast ook onder de indruk dat Anderson dit keer ook samenwerkt met Jason Schwartzman, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Edward Norton, Bryan Cranston, Adrien Brody, Liev Schreiber, Rupert Friend, Steve Carell, Matt Dillon en zelfs Margot Robbie en Jeff Goldblum.

Junior Stargazer
De film gaat over dat in 1955 studenten en ouders uit het hele land samenkomen voor wetenschappelijke competitie, rust, recreatie, komedie, drama en romantiek op een Junior Stargazer-conventie in een fictief Amerikaans woestijnstadje.



NieuwsFilm

meest populair