Gal Gadot heeft wel heel veel plezier op bed op Instagram

Wie wil er met haar mee springen?

Door redactie
Gal Gadot is meer dan een geliefde actrice. Ze is ook een voormalig model en was zelfs Miss Israel in 2004. Haar Instagram staat dan ook vol met prachtige kiekjes en nu is het weer raak.

Gadot, voornamelijk bekend om haar rol als Wonder Woman in de gelijknamige filmreeks, werd dankzij haar superheldenrol in het DCU wereldberoemd.

Ze weet nu dan ook de ene na de andere grote rol te bemachtigen. Denk bijvoorbeeld maar aan blockbusters zoals Red Notice en de aanstaande Disney live-action remake van Snow White. Hierin zal ze de heks spelen, maar dan zal ze toch wel heel wat make-up moeten dragen.

Kiekjes
Gadot is namelijk een van de knapste vrouwen in Hollywood en dat laat ze vaak genoeg zien op Instagram. Ze deelt dan ook wel regelmatig foto's en filmpjes met haar bijna 100 miljoen volgers. Ook haar nieuwste filmpje mag er zijn.

Zo springt de 37-jarige actrice in het rond op haar bed voordat ze uitgeput neerploft. Eerlijk is eerlijk, zelfs wanneer ze moe is van het springen ziet ze er nog steeds beeldschoon uit.

Interesse in het speelse filmpje van de Wonder Woman-actrice? Klik dan hier!

NieuwsFilm