Katja Schuurman maakt je compleet gek met deze Insta-foto's

De actrice vraagt aandacht, en krijgt aandacht.

Door redactie
De afgelopen jaren wist Katja Schuurman regelmatig heel wat mensen naar haar Instagram te lokken. Ze heeft dan ook een mooie half miljoen volgers en dat is heel wat voor een Nederlandse celeb met vooral Nederlandse fans.

Als actrice zagen we haar de afgelopen jaren in films als Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba, De club van lelijke kinderen, Costa!!, Casa Coco en Ome Cor. Dit jaar zien we haar in Oei, ik groei! Op Instagram wist ze in die periode te verrassen met heel wat pikante foto's.

Borsten in de strijd

En ook met een foto in het water trok Katja heel wat aandacht. "Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt," was de reactie van de brunette bij de foto. We zien haar met de handen over haar borsten in het water.

Tepels alle vrijheid

Dit is ondertussen een bekende foto en deze werd waarschijnlijk wel bij het koffiezetautomaat besproken. [i]"Zo. Nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple #✊🏽)," schreef Katja bij een Insta-foto waarop we haar met een pak melk zien. Haar tepels smachten op de foto duidelijk naar vrijheid.

Borst in hand

"Elke vent weet hoe lekker deze houding is. Hand onder de oksel slash op de tiet; super ontspannen. Maar ook hier is er, blijkt uit het commentaar dat ik in het dagelijks leven op deze pose krijg, zeker nog sprake van gender discriminatie #baasopeigenborst #genderequality #😝," vond Katja in januari 2021.

Addison Rae in opvallend jasje
Addison Rae opent haar jasje zonder iets eronder op Insta-foto's

Emily Ratajkowski in opvallend shirtje
Boezem Emily Ratajkowski knalt echt bijna uit haar shirtje


NieuwsFilm