Dikke spoiler voor 'Avatar 3' nu al gelekt?

Er lijken behoorlijk wat dingen te veranderen...


Avatar: The Way of Water was een gigantische hit, maar James Camerons blockbuster staat nu ook online. Hier zit ook nieuw beeldmateriaal tussen en andere extra's. Oplettende fans denken echter dat hier ook een spoiler tussen zit.

Een van de extra's is een documentaire die gaat over het maken van The Way of Water, genaamd Building the World of Pandora. Deze duurt maar liefst 2 uur en 30 minuten, maar vooral een moment is erg opvallend. Opgelet, heb je film nog niet gezien, lees dan niet verder onder de trailer. Spoilers volgen!Script
Twee scriptpagina's lijken enkele belangrijke dingetjes te verhullen die zich waarschijnlijk gaan afspelen in deel 3. Zo staat er dat Jake Sully en Colonel Miles Quaritch meer naar elkaar zullen toegroeien.

Dit zou toch wel zeer opmerkelijk zijn, aangezien ze grote vijanden zijn en elkaar om het leven proberen te brengen. Beide mannen zouden zich echter bekommeren om Spider, Quaritchs zoon die al jarenlang leeft met het gezin van Sully.

Spider
Ook lijkt Spider zelf 'te veranderen'. Blijkbaar zal de jongen op Pandora zonder masker kunnen ademhalen. Dit is eveneens bijzonder, aangezien de lucht op Pandora voor gewone mensen giftig is, dus het zal interessant zijn om te zien hoe Spider zich aanpast.

Maar daar blijft het niet bij. De Sully-familie lijkt terug te gaan keren naar High Camp, hun oorspronkelijke thuis. Ook zou Avatar Wainfleet, de rechterhand van Quaritch, nog leven. Kortom, behoorlijk wat aanpassingen.

Wel of niet?
De grote vraag is natuurlijk of we dit ook allemaal te zien zullen krijgen in deel 3, of dat Cameron en co. dit uiteindelijk toch volledig geschrapt hebben. Maar wie weet, krijgen we wel een nieuwe schurk te zien. Sommige fans denken zelfs dat het Neytiri zou kunnen zijn...

NieuwsFilm