Stevige Franse actiethriller 'AKA' krijgt trailer van Netflix

Met oudvoetballer Eric Cantona als maffiabaas.


Dat Fransen harde en rauwe films kunnen maken wisten we al na het zien van Athena en Bac Nord. De nieuwe trailer voor AKA belooft in dat opzicht ook veel goeds. Hierin volgen de knallen, klappen en explosies elkaar in rap tempo op.

AKA gaat over een undercoveragent die infiltreert in een maffia-organisatie in Frankrijk. Hij moet een Sudanese terroristenleider zien te pakken om een aanslag in de hoofdstad te voorkomen. Wanneer hij echter een goede band krijgt met de zoon van de baas, belandt hij in een morele crisis.


De makers
AKA is de eerste film van regisseur Morgan S. Dalibert. Hij werkte eerder mee aan films als Walter en Balle Perdue. Die laatste kun je ook op Netflix vinden.

De hoofdrol is weggelegd voor Alban Lenoir (Balle Perdue 2), die zelf ook meeschreef aan het script. Een andere bijzondere rol is weggelegd voor oudvoetballer Eric Cantona. De oudspeler van Manchester United speelt de rol van maffiabaas.

Releasedatum
Benieuwd geworden? Zet dan een reminder voor 28 april, want dan staat deze keiharde actiethriller op Netflix.

Als je je in de tussentijd niet wilt vervelen kun je kijken bij het overzicht van nieuwe films die deze week op Netflix zijn verschenen.

NieuwsFilm