Nieuwe moordfilm van Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De nieuwe Murder Mystery in de Netflix Top 10.


De eerste Murder Mystery uit 2019 was een dikke hit voor Netflix en het is dus helemaal niet gek dat Jennifer Aniston en Adam Sandler terugkeerden voor een tweede film.

Nu staat Murder Mystery 2 op een zevende plaats in de Netflix Top 10 en komende dagen zal de komische moordfilm ongetwijfeld nog wat plaatsen gaan stijgen.

De tweede Murder Mystery komt van regisseur Jeremy Garelick en de vast bestaat ook uit onder andere Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani en Dany Boon. Netflix omschrijft de film als "grappig" en "meeslepend".

Wisselende ontvangst
Net als de eerste film wordt Murder Mystery 2 matig ontvangen. Deel 1 kwam op Rotten Tomatoes tot 44 procent na 70 recensies. Helaas zijn er nog geen recensies opgenomen voor deel 2, maar de 56 procent publieksscore zegt al voldoende.

Nu op Netflix
Wil je Murder Mystery 2 graag even kijken, dan vind je de komedie nu hier op Netflix.


Fulltime detectives
In de film zijn Nick en Audrey Spitz vier jaar na het oplossen van hun eerste moordmysterie nu fulltime detectives die moeite doen om hun privé-detectivebureau van de grond te krijgen als ze worden uitgenodigd om het huwelijk van hun vriend de Maharaja (Adeel Akhtar) te vieren op zijn privé-eiland.

Maar de Spitzes krijgen weer problemen als de bruidegom kort na het begin van de feestelijkheden wordt ontvoerd voor losgeld - waardoor elke glamoureuze gast, elk familielid en de bruid zelf verdacht worden.

NieuwsFilm