Dochter Nicole Kidman en Tom Cruise ziet er ineens totaal anders uit

Bella Kidman Cruise laat weer eens van zichzelf zien op Instagram.

Door redactie
Bella Kidman Cruise, de dochter van - je raadt het al - Nicole Kidman en Tom Cruise - heeft een vrij dramatische lookverandering ondergaan. Dat heeft ze laten zien op Instagram.

Veel mensen zullen zich dit misschien niet meer herinneren, maar Nicole Kidman en Tom Cruise waren ooit getrouwd. De sterren stapten in 1990 in het huwelijksbootje.

Daarna besloten de sterren twee kinderen te adopteren: Bella en Connor. In 2001 vroegen Kidman en Cruise een scheiding aan.

Heel ander leven
Inmiddels is Bella dertig en is er een hoop gebeurd. Veel contact heeft ze niet met haar moeder en dat komt deels door Cruise.

Net als haar vader, zit Bella namelijk bij de Scientology-kerk. Binnen de Britse tak van de fel bekritiseerde kerk schijnt ze zelfs een vrij hoge functie te bekleden.

Andere look
Nu heeft Bella na enige tijd weer een foto van zichzelf gedeeld en deze valt op, want ze heeft haar look flink veranderd.

Bella heeft namelijk afscheid genomen van platinablonde lokken en haar haar helemaal zwart geverfd. Dat is toch even wennen, want het beeld is heel anders.

Benieuwd naar de voor- en na-foto's? Je kunt deze hier bekijken.

NieuwsFilm