Millie Bobby Brown in opvallend jurkje trek de volle aandacht op Instagram

Ze ziet er weer eens fantastisch uit.

Door redactie
Millie Bobby Brown werd dankzij de serie Stranger Things op jonge leeftijd al wereldberoemd. Ze heeft dan ook miljoenen fans, die ze op sociale media wel vaker trakteert op mooie foto's. Nu is het weer raak.

Op Instagram heeft de 19-jarige Brown maar liefst bijna 63 miljoen volgers. Niet zo heel gek dus, dat de actrice, eveneens bekend van de Enola Holmes-films, regelmatig kiekjes en filmpjes deelt. Haar laatste foto mag er ook echt wel zijn.

Reclame
Brown wordt door menig (mode)merk gecontacteerd, in de hoop dat de jonge actrice met ze wil samenwerken. Florence by Mills, een vegan beauty product, hoort hier ook bij.

Nu deelt Brown weer eens een kiekje, waarbij ze schrijft: "Ik vind het zo gaaf dat nu iedereen nu de eye candy eyeshadow sticks kan kopen! Ze zien er zo goed uit en ik kan niet wachten hoe jullie er allemaal uit komen te zien wanneer jullie ze gebruiken".

Plaatje
Eerlijk is eerlijk, de vraag is of andere dames er ook zo mooi uit komen te zien als Brown, want zij ziet er op haar foto werkelijk prachtig uit. Niet alleen haar make-up mag er zijn, ook haar opvallende jurk staat haar bijzonder goed.

Interesse in het kiekje van de beeldschone Millie Bobby Brown? Klik dan hier!

NieuwsFilm