Dit wordt het grote verschil tussen 'Mad Max: Fury Road' en 'Furiosa'

De nieuwe Furiosa laat zich erover uit.


Het is alweer een tijdje geleden dat Mad Max: Fury Road uitkwam. Volgend jaar komt dan eindelijk de prequel Furiosa uit. Hier is wat we er al over weten.

Charlize Theron wist dan wel hoge ogen te gooien in Fury Road, zij keert niet terug aangezien het verhaal nu draait om een jonge Furiosa. Anya Taylor-Joy neemt dus het stokje over. Tijdens een recent interview liet zij zich er weer eens over uit.

Reactie
Zo zegt Taylor-Joy, o.a. bekend van geliefde series als Peaky Blinders en The Queen's Gambit: "George [Miller, de regisseur] en ik hebben er veel over gesproken. 'Fury Road' is een roadmovie, die zich afspeelt over ongeveer drie dagen. 'Furiosa' is een episch verhaal, dat zich juist afspeelt over een lange periode".

"Dit doen we zodat je Furiosa beter leert kennen. Ik vind het zelf een geweldig personage. Het was dan ook een fantastische ervaring en samenwerken met George was ook echt top. Ik hoop dat mensen van onze film gaan genieten".

Verhaal
Furiosa gaat over Furiosa die wordt ontvoerd uit de 'Green Place of Many Mothers'. Hierdoor valt ze in de handen van Dementus, gespeeld door Chris Hemsworth.

Het verhaal speelt zich af in de woestijnen waar tirannen strijden om dominantie. Furiosa moet veel doorstaan om te overleven terwijl ze haar weg terug naar huis probeert te vinden.

NieuwsFilm