Keanu Reeves speelt grote rol in 'John Wick'-spinoff met Ana de Armas

Wat kunnen we verwachten?


Keanu Reeves schittert op dit moment in John Wick 4. Ondanks het feit dat de blockbuster een groot succes is, is het nog niet zeker of er nog een vervolg komt. Maar geen zorgen, we krijgen nog meer te zien van de 'bad ass' huurmoordenaar!

Er komt namelijk een John Wick-spin-off aan, genaamd Ballerina. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Ana de Armas, o.a. bekend van Blade Runner 2049 en No Time to Die. Helemaal alleen staat ze er echter niet voor, want John Wick zit er ook in.

Wat te verwachten
De schrijver van de film, Shay Hatten, vertelt er nu weer iets over en legt uit waarom Ballerina zich afspeelt tussen John Wick 3 en 4: "Ja, Keanu zal in de film te zien zijn, maar het gaat hier om een behoorlijk belangrijke rol".

"Het is niet alleen maar een cameo. Meer kan ik niet verklappen, maar ik denk dat fans echt heel tevreden zullen zijn met zijn aandeel. Wel kan ik zeggen dat het feit dat Ballerina zich afspeelt tussen de twee films in dat dit ons een goede mogelijkheid geeft om te laten zien wat er met Wick is gebeurd na zijn ongeluk".

Tijd
Hatten eindigt door te zeggen: "Dit was interessant. Hoe is hij van punt A naar punt B gekomen? Wat gebeurde er met hem? Dat is het ontbrekende puzzelstukje dat we nu gaan laten zien".

NieuwsFilm