Arnold Schwarzenegger is naast deze bodybuilders maar een klein mannetje

Wie dacht dat groter zijn dan Schwarzenegger niet kon, heeft het goed mis

Door redactie
Zijn bijnamen 'Austrian Oak', 'Conan the Governor' en 'The Machine' bewijzen wel dat Arnold Schwarzenegger fysiek behoorlijk intimiderend gevonden wordt. Uit een nieuwe Instagrampost blijkt echter dat zelfs de enorme Schwarzenegger zich klein kan voelen.

Op een nieuwe foto die de acteur en ex-bodybuilder op Instagram plaatst, is hij te zien naast MMA-vechter Francis Ngannou en American football-speler Mekhi Becton. De stoere Arnie lijkt ineens niet meer zo groot.

Arnold een klein ventje?
Dat Schwarzenegger naast deze twee heren ineens maar klein lijkt, is ook niet zo gek. Er is dan ook een flink lengteverschil. Waar Arnold 1 meter 88 is, is Ngannou 1 meter 93 en is Becton maar liefst 2 meter 1.

Met een carrière in MMA-vechten en American football komt een flinke bouw dan ook goed van pas. Ook qua gewicht zitten de twee mannen op een hoog niveau. Zo is Ngannou 117 kilo en Becton 165 kilo zwaar.

Rollen omgedraaid
Onder de foto schrijft Schwarzenegger: "Nu weet ik hoe Danny zich voelt." Schwarzenegger verwijst hier naar collega-acteur Danny DeVito, wiens tweelingbroer hij speelde in de film Twins. DeVito is slechts 1 meter 47 lang.NieuwsFilm