Krijgt 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' een vervolg?

Mogen we voorzichtig uitkijken naar nieuwe delen?


De gameverfilming Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kwam binnen met een monsterlijke score. Fans van het spel zijn weg van de film, maar ook publiek zonder D&D-ervaring kunnen wel overweg met Honor Among Thieves. Krijgt de epische bioscoophit in de toekomst een vervolg?

Het zou zomaar kunnen dat we slechts dagen na de release van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves voorzichtig kunnen uitkijken naar een vervolg. Een tweede deel lijkt helemaal niet zo gek, want het einde van de film geeft genoeg mogelijkheden tot meerdere verhalen in mogelijke nieuwe delen.Perfect einde voor vervolg
De D&D-film is bedoeld als hoeksteen van een live-action-franchise en dat zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Het einde van Honor Among Thieves is zonder grote cliffhanger afgesloten, waardoor de makers alle ruimte en vrijheid krijgen een nieuw avontuur in de steigers te zetten voor een tweede deel.

Mogelijkheden
Zo zouden mogelijke vervolgen kunnen inzoomen op de locatie Underdark of juist de relatie tussen Xenk Yeddar en Szass Tam. Weer een ander verhaal kan gaan over de voorouders van Simon. Er zijn veel richtingen die de makers zeker nog op kunnen gaan.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves draait in de bioscoop.

NieuwsFilm