Laatste kans op Netflix: deze zombiefilm met Brad Pitt verdwijnt

Laatste kans op Netflix: deze zombiefilm met Brad Pitt verdwijnt

Alleen nog vandaag te zien.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken worden ook de nodige projecten verwijdert. Zo ook World War Z met Brad Pitt.

Pitt was natuurlijk al te zien in heel wat sterk onthaalde films en blockbusters. World War Z behoort tot de laatste categorie.

Verhaal
Pitt kruipt in de huid van Lane, een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.

Bekijk de trailer hieronder.



Moeite waard?
World War Z scoort redelijk op grote filmwebsites. Het IMDb punt is niet verkeerd (precies een 7) en op Rotten Tomatoes weer een 66%. Verwacht geen top film, maar er is wel genoeg actie en spanning die ervoor zorgen dat de film toch zeer vermakelijk is.

Mocht je de film nog niet gezien hebben, doe dat dan snel. Hij wordt namelijk morgen van de streaminggigant afgehaald. Mocht je dus niet weten wat je vanavond zou moeten kijken, dan is deze zombiefilm met Pitt misschien wel een goede optie!

NieuwsFilm

meest populair