Lichaam Jennifer Lawrence voorgoed veranderd door 'The Hunger Games'

Lichaam Jennifer Lawrence voorgoed veranderd door 'The Hunger Games'

De stevige training heeft grote gevolgen gehad.

Jennifer Lawrence heeft al in heel wat blockbusters en sterk onthaalde films gespeeld, maar een van haar bekendere werken is toch wel zonder enige twijfel The Hunger Games-franchise. De actrice ging hier echter behoorlijk ver voor en haar lichaam is daardoor ook voorgoed veranderd.

In de films speelt Lawrence Katniss Everdeen, die meedoet aan de dodelijke Hunger Games-spelen. Gelukkig kan ze behoorlijk goed overweg met een pijl en boog, iets waar Lawrence hard voor heeft moeten trainen.

Les
Haar 'lerares' was niemand minder dan Khatuna Lorig, de Olympiër die in 1992 nog de bronzen plak won tijdens de spelen in Barcelona. In 2019 tijdens de Pan American Games won ze zelfs goud en zilver.

Lorig was echter een strenge lerares en liet Lawrence tot het uiterste gaan. De actrice moest keihard trainen en dit heeft grote gevolgen gehad.

Lichaam
Zo zegt Lawrence: "Ik heb er echt enorm van genoten. Khatuna was ook geweldig. Ze was een fantastische lerares, maar wel heel streng. Als ik het niet goed deed kreeg ik dat meteen te horen. Er moest hard gewerkt worden".

"Het heeft ook een grote invloed gehad op mijn lichaam. Toen we begonnen met de opnames voor de tweede film, Catching Fire, kwamen we erachter dat mijn schouders ongeveer 5 cm breder waren. Ook was mijn rechterarm was in een keer 2,5 cm langer dan mijn linker".

"Dit was natuurlijk het gevolg van de training en dit is permanent. Maar begrijp me niet verkeerd, ik heb er gigantisch van genoten hoor!".

NieuwsFilm

meest populair