Chris Evans over terugkeer van zijn Captain America: 'Voelt niet goed'

Chris Evans over terugkeer van zijn Captain America: 'Voelt niet goed'

Het lijkt dus toch niet te gaan gebeuren...

Bij Marvel hebben we nu te maken met een hele nieuwe generatie Avengers. De eerste grote namen zoals Iron Man en Captain America zijn vetrokken, al doen er wel de nodige geruchten de ronde dat laatstgenoemde terugkeert. Wat vindt Chris Evans hier eigenlijk zelf van?

Natuurlijk zit er nog een Captain America in het MCU, aangezien Steve Rogers beste vriend, Sam Wilson (Anthony Mackie) het stokje, of beter gezegd het schild, overneemt. Toch hopen de nodige fans dat de 'originele Cap' terugkeert.

Wel of niet
De vraag is natuurlijk of Evans hier zelf zin in heeft. Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit, maar of de fans nu echt blij zullen zijn met zijn antwoord is nog maar de vraag...

Zo zegt hij: "Ik vind het lastig. Ik vind het een fantastische rol en personage. Steve Rogers betekent veel voor mij en ik denk dat er nog veel verhalen zijn die verteld kunnen worden. Aan de andere kant wil ik ook héél voorzichtig zijn".

Lastig
Evans vervolgt: "Het einde van Rogers was perfect en ik wil dat niet verprutsen. Hij krijgt eindelijk het einde dat hij verdient. Het was een fantastisch avontuur en ik heb van elke seconde genoten".

"Het was speciaal. Ik voelde me echt verbonden tot de rol. Ik heb geweldige verhalen kunnen vertellen en samen mogen werken met fantastische mensen. Toch voelt een terugkeer op dit moment niet goed aan..."

NieuwsFilm

meest populair