Geliefde filmreeks 'Paddington' krijgt een opvallend vervolg

Geliefde filmreeks 'Paddington' krijgt een opvallend vervolg

Paddington keert in het derde deel terug naar Zuid Amerika.

Het was even wachten voor de fans van de geliefde populaire bruine beer. Maar Paddington keert terug naar het grote scherm. De productie voor Paddington 3 staat nu gepland voor juni van dit jaar.

Het derde deel van de filmserie is officieel getiteld Paddington in Peru. In deze film zullen we de intelligente beer waarschijnlijk zien terugkeren naar zijn geboortegrond in Peru.

Paddingtonfilms
De Paddington-films hebben de harten gestolen van zowel critici als filmfans. Hoewel de laatste film alweer uit 2017 stamt, heeft de beer nog steeds een grote schare fans en volgers.


Dit ook te danken aan de subtiele, en soms vlijmscherpe kritiek die de films leverden op het Britse kolonialisme en xenofobie. Paddinton in Peru zou mogelijk dieper op deze thema's in kunnen gaan. Bovendien kan de film een beeld schetsen van een immigrantenervaring, gecombineerd met kleurrijke avonturen onderweg.

Nieuwe man verantwoordelijk
Regisseur van de eerste twee Paddington-films Paul King zal bij het derde deel niet meer van de partij zijn. Reclameregisseur Dougal Wilson (verantwoordelijk voor o.a. Benny Benassi's muziekvideo Satisfaction) zal het regiestokje nu van hem overnemen.

Paddington in Peru zal zijn officiële speelfilmdebuut worden en hij voelt dan ook wel een lichte druk: "Als groot fan van de eerste twee films ben ik erg opgewonden (zo niet een beetje geïntimideerd) om het verhaal van Paddington voort te zetten. Het is een enorme verantwoordelijkheid."

NieuwsFilm

meest populair