Chris Hemsworth lijkt binnenkort met pensioen te gaan vanwege deze ziekte

Chris Hemsworth lijkt binnenkort met pensioen te gaan vanwege deze ziekte

De acteur gaat het rustiger aan doen maar gaat misschien zelfs volledig stoppen.

Eind vorig jaar kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal Chris Hemsworth. De geliefde acteur kreeg namelijk te horen dat hij acht tot tien keer grotere kans om op latere leeftijd de ziekte van Alzheimer te krijgen. Hierdoor gaat hij nu minder acteren.

Al eerder liet Hemsworth, voornamelijk bekend van zijn rol als Thor in het MCU, weten dat hij als gevolg hiervan zijn acteercarriere op een lager pitje zou zetten. Hij wil namelijk meer tijd doorbrengen met zijn familie. Een goede vriend van de acteur bevestigd dit nu.

Agenda
Ondanks het feit dat Hemsworth nog een behoorlijk drukke agenda heeft (zo verscheen gisteren nog de Extraction 2-trailer en zal hij te zien zijn in de Hulk Hogan-biopic en Furiosa), zodra deze films achter de rug zijn zal hij het heel wat rustiger aan gaan doen.

Zo zegt de bron: "Hij gaat niet meer veel acteren vanwege het feit dat er een grote kans is dat hij Alzheimer krijgt. Hij gaat nog niet met pensioen, maar het gaat langzaam maar zeker wel die kant op".

Hemsworth
Al eerder zei de acteur zelf: "Mijn kinderen worden alsmaar ouder, zij groeien op zonder mij want ik maak film na film. Voordat je het doorhebt, zijn ze 18 en gaan ze het huis uit. Ik wil hun jeugd niet missen".

"Ik heb al voor de nodige projecten getekend, maar zodra ik daarmee klaar ben ga ik een lange tijd vrij nemen en het leven vereenvoudigen. Ik wil gewoon tijd doorbrengen met mijn kinderen en mijn vrouw".

NieuwsFilm

meest populair