Deze ster keert terug voor de langverwachte 'Community'-film

Deze ster keert terug voor de langverwachte 'Community'-film

Donald Glover lijkt toch mee te doen in de nieuwe Community-film.

Afgelopen jaar werd bekend gemaakt dat er een Community-film zou komen. Het grootste deel van de cast van de Community-serie zou terugkeren naar het witte doek. Alleen de namen van Yvette Nicole Brown en Donald Glover ontbraken bij de officiële bekendmaking.

In een recent interview met GQ sprak Glover over zijn meest iconische rol. Hij leek daarbij toch wel erg betrokken bij de film:

"We zouden binnenkort beginnen met opnemen. Ik heb het script niet gezien, weet het niet ... en op de echte Dan (Harmon)-manier zullen we het waarschijnlijk op de eerste dag krijgen. Maar ja, het zou moeten gebeuren."


Community-serie
Community staat bekend als een van de grootste underdogshows in recente tv-geschiedenis. De serie volgt een bijzondere groep mensen die een studiegroep organiseert op het 'community college'.

Er is alleen een dingetje aan Glovers personage Troy Barnes. Hij zou namelijk samen met LeVar Burton op een zeilboot op wereldreis gaan. Maar hij werd in seizoen 6 uiteindelijk gevangen genomen door piraten. Wat dus een soort probleem creëert voor het verhaal van de film.

Donald Glover
Donald McKinley Glover is met zijn 39 jaar nou wat we noemen een waar multitalent. Naast acteur is hij schrijver, producent, regisseur, stand-upcomedian, rapper (Childish Gambino), zanger, dj en songwriter. Van 2009 tot 2014 was hij te zien als Troy Barnes in Community.

NieuwsFilm

meest populair