Zo maak je een 'Barbie'-poster met jezelf voor op Instagram

Zo maak je een 'Barbie'-poster met jezelf voor op Instagram

Zie jij er net zo uit als Margot Robbie of Ryan Gosling?

Met steeds meer details over de aankomende Barbie-film met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol, kunnen we ons meer gaan verheugen op de kleurrijke release. De film is nu al een hit op sociale media en daar komen steeds meer leuke toevoegingen bij.

In de aankomende Barbie-film van regisseur Greta Gerwig zien we de bloedmooie Margot Robbie als Barbiepop. In de film wordt Barbie uit Barbieland verbannen en gaat ze op zoek naar de mensenwereld om echt geluk te vinden.



Om fans zoet te houden
Met de onthulling van prachtige posters van alle personages in de film én de eerste officiële trailer, zijn fans hartstikke enthousiast over de release. Om de tijd tot 22 juli door te komen, komt Warner Bros. nu met een perfect alternatief in de tussentijd.

Net als in de film!
De iconische posters zijn een hit op sociale media en stiekem wensen we allemaal dat we er zo uit kunnen zien. Daarom heeft Warner Bros. dat mogelijk gemaakt met een zogenoemde Barbie Selfie Generator, waarin je jezelf in de kleurrijke poster kan photoshoppen.



Het sjabloon is exact hetzelfde als die van de originele posters, waardoor je kan zien hoe jij er zelf uitziet in Barbieland. Check snel deze link om zelf een unieke poster te maken voor op Instagram!

NieuwsFilm

meest populair