Nieuwe Ben Affleck-film 'Air' wordt belachelijk goed ontvangen

Nieuwe Ben Affleck-film 'Air' wordt belachelijk goed ontvangen

De film over de populaire sneakers van Nike valt behoorlijk in de smaak!

In Air werken powerduo Ben Affleck en Matt Damon weer samen om weer een pareltje de bioscopen in te slingeren. Ze lijken behoorlijk goed op weg, want de film over de populaire sneakers van Nike wordt belachelijk goed ontvangen op Rotten Tomatoes.

De film van regisseur Ben Affleck (wie ook de hoofdrol vertolkt) komt belachelijk goed binnen. Hoewel we nog even een tijdje moeten wachten tot de release van de nieuwste Nike-film, kunnen we uitkijken naar een hit.

Monsterscores
Air wordt namelijk met een score van 97% op de Tomatometer ontvangen op Rotten Tomatoes. Ook bij de publieksscore weet de film lekker te scoren, want tikt met 99% bijna de top aan.

Grote naam
We kennen het merk Nike natuurlijk al te goed tegenwoordig. Het kleding- en schoenenmerk domineert de sportwereld en is ook niet weg te denken uit het straatbeeld. Een wereld van verschil in vergelijking met een aantal jaren terug toen niemand had gehoord over Nike.



Samenwerking
Het bedrijf bracht zichzelf op de kaart met de iconische sneakers Nike Air Jordans. Air volgt het ontstaan van deze bijzondere samenwerking met opkomend basketbaltalent Michael Jordan.

Air is vanaf 13 april te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair