Eerste foto 'Five Nights at Freddy's' onthult Freddy Fazbear en meer

Eerste foto 'Five Nights at Freddy's' onthult Freddy Fazbear en meer

De film zal eerder verschijnen dan je aanvankelijk zou verwachten.

Het lijkt alweer jaren geleden dat de eerste aankondiging er kwam voor Five Nights at Freddy's van Blumhouse. Nu komt de film er dan eindelijk, en misschien zelfs eerder dan je had gedacht.

De opnames voor de gameverfilming van de populaire videogame uit 2010 zijn nog maar net een week achter de rug. De film komt van de redelijk onbekende regisseuse Emma Tammi (The Wind) en Blumhouse Productions. Het was dan ook Jason Blum die het verrassende nieuws deelde.

Releasedatum
Producent Jason Blum postte op zijn Twitter het nieuws wanneer de langverwachte horrorfilm dan eindelijk te zien zal zijn, en dit zal vlugger zijn dan gedacht. De film verschijnt namelijk al aankomende 27 oktober in de bioscopen, wat natuurlijk mooi samenvalt met Halloween.


Echter, de film zal niet alleen in de bioscopen te zien zijn. Er werd namelijk onthuld dat de film tevens vanaf dezelfde datum te streamen zal zijn op de streamingservice Peacock.

Eerste foto
Maar niet alleen werd de releasedatum van de film onthuld, ook kwam net wat later een eerste foto van de film naar buiten, waarop we een indruk krijgen van een van de kwaadaardige robots genaamd Freddy Fazbear.


De animatronics voor de film komen van de Jim Henson's Creature Shop, welke bekend staat om zijn state-of-the-art poppenwerk. De kwaliteit van de animatronics lijkt dus sowieso gegarandeerd te zijn.

Trailer?
Met de opnames afgerond, de onthulling van een eerste foto en het prijsgeven van een releasedatum rond het Halloween seizoen hopen fans natuurlijk vlug een trailer te kunnen zien voor de film.

Voor nu is er nog geen aankondiging gedaan voor een teaser of trailer, dus het lijkt nog even wachten voor we echte beelden te zien zullen krijgen van de film.

Five Nights at Freddy's
In Five Nights at Freddy's volgen we Mike Schmidt, een getroebleerde bewaker die een nachtbaantje begint bij Freddy Fazbear's Pizzaria, een familievermaakcentrum. Hier ontdekt hij dat de vier animatronische mascottes bewegen en iedereen doden die er na middernacht nog is.

In de film zijn er rollen voor onder meer Josh Hutcherson, Matthew Lillard en Piper Rubio.

Five Nights at Freddy's zal vanaf 27 oktober te zien zijn in de wereldwijde bioscopen en tegelijk te streamen zijn via Peakock. Om alvast in de stemming te komen kun je alvast Willy's Wonderland (2021) met Nicolas Cage bekijken op Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair