Hilarische komedie stormt de Netflix Top 10 binnen

Think Like a Man Too nu te zien op de streamer.

Nog altijd staan de mysteriekomedies Murder Mystery en Murder Mystery 2 bovenaan de Netflix Top 10, maar er is nu wel concurrentie in de vorm van een andere komedie. Deze heet Think Like a Man Too en komt binnen op stek drie.

Think Like a Man Too uit 2014 is een film van regisseur Tim Story (The Blackening, Ride Along) en Netflix omschrijft de komedie als "grappig" en "esemble".

Je ziet rollen van onder meer Michael Ealy, Meagan Good, Regina Hall, Terrence J, Taraji P. Henson, Romany Malco, Gabrielle Union, Jerry Ferrara, Wendi McLendon-Covey, Gary Owen en Kevin Hart.

Wisselend ontvangen
Zoals ergens wel te verwachten deed Think Like a Man Too het niet echt goed bij de critici. De film komt niet verder dan 23 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het eerste deel was voor velen duidelijk beter.

"Think Like a Man Too herenigt de getalenteerde cast van zijn voorganger, maar slaagt er niet in hun personages in nieuwe of interessante richtingen te leiden," aldus de critics consensus.

Nu op Netflix
Ben je dol op dit soort films en wil Think Like a Man Too graag (nog) een keer zien, dan vind je deze nu hier op Netflix. Overigens staat ook het eerste deel Think Like a Man uit 2012 ook op de streamer.


Las Vegas
Alle stellen zijn terug voor een huwelijk in Las Vegas. De plannen voor een romantisch weekendje weg lopen echter al gauw mis als hun avonturen hen in compromitterende situaties brengt die de grote gebeurtenis bedreigen.

NieuwsFilm

meest populair