Gerucht: 'Star Wars X' wordt binnenkort aangekondigd!

Gerucht: 'Star Wars X' wordt binnenkort aangekondigd!

Geen Skywalkers meer maar hele nieuwe families en personages.

De laatste paar weken waren niet geweldig voor de Star Wars-fans. Het ene na het andere project werd gecanceld maar nu is er eindelijk weer eens wat goed nieuws. Het schijnt namelijk dat Star Wars X binnenkort wordt aangekondigd!

Oké, het is vooralsnog niet meer dan een gerucht, maar misschien wel eentje die uit gaat komen. De Star Wars Celebration is namelijk om de hoek en de filmagenda van Lucasfilm is het 'main event'.

Wat te verwachten
Het is een tijd lang stil geweest, maar het is geen geheim dat Lucasfilm al een tijdje eraan denkt om meer verhalen in 'a galaxy far, far away' te laten zien die niet over de Skywalkers gaan. Dat is al het geval met de laatste Star Wars-series en nu zou ook wel eens een film kunnen volgen.

Episode I t/m IX wordt ook wel de Skywalker Saga genoemd, maar na drie trilogieën lijkt het erop dat dit hoofdstuk nu echt wordt afgesloten en we kennis zullen maken met nieuwe personages.

Meer
Hoe dan ook, er zal ongetwijfeld meer informatie vrijgegeven worden over de aanstaande Star Wars-films gedurende het Star Wars Celebration evenement. Deze vindt van 7 t/m 10 april plaats in Londen, dus hou FilmTotaal de komende dagen goed in de gaten voor meer nieuws!

NieuwsFilm

meest populair