'Aquaman and the Lost Kingdom' verplaatst en krijgt te maken met andere blockbuster

'Aquaman and the Lost Kingdom' verplaatst en krijgt te maken met andere blockbuster

De superheld moet het ook opnemen tegen 'geesten'.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je vast en zeker wel dat James Gunn de nieuwe grote baas bij DC is. Sinds hij het stokje heeft overgenomen vinden er de nodige veranderingen plaats. Nu is er weer nieuws i.v.m. Aquaman and the Lost Kingdom.

Onder Gunn zijn al de nodige grote namen vertrokken. Denk bijvoorbeeld maar aan Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins en Superman 'himself', Henry Cavill. Geen zorgen, het tweede Aquaman-avontuur is niet gecanceld, maar komt nu wel op een andere dag uit.

Verschil
I.p.v. 25 december komt de blockbuster nu op 20 december uit. Maar een klein verschil van 5 dagen zou je zeggen, maar dit zorgt wel voor een ander 'probleempje': Aquaman and the Lost Kingdom zal het nu op moeten nemen tegen de Ghostbusters: Afterlife-sequel.

Dat niet alleen. Ook brengt Illumination op de 22ste hun nieuwe animatiefilm Migration uit. Tot slot neemt de Broadway muscial The Color Purple nu de plaats in van The Lost Kingdom, dus er zullen heel wat grote films gaan strijden voor de eerste plek aan de box office.

De laatste
Of de blockbuster nu wel of niet goed gaat scoren, het zou best zo kunnen zijn dat dit de laatste keer is dat we Aquaman zullen zien. Een derde deel is nog niet bevestigd en hoofdrolspeler Jason Momoa zegt al langer dat hij misschien DC-schurk Lobo gaat spelen.

Als dit zo is dan moet hij wel afscheid nemen van zijn Aquaman-rol. Gunn heeft al eerder gezegd dat acteurs in zijn DC niet twee rollen tegelijkertijd kunnen en zullen spelen. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair