Wacht even, krijgen we nu echt een Marvel & DC cross-over?

Wacht even, krijgen we nu echt een Marvel & DC cross-over?

Volgens James Gunn is het zeker mogelijk!

James Gunn is nu enkele maanden de nieuwe grote baas bij DC, dit terwijl hij eigenlijk 'doorbrak' bij Marvel als de regisseur van Guardians of the Galaxy. Ondanks het feit dat hij naar de concurrent is overgestapt, is hij Marvel nog niet vergeten. Sterker nog, Gunn ziet een samenwerking tussen de twee grote superheldenstudio's wel zitten.

In het MCU hebben we de Avengers al meerdere malen zien samenwerken. Bij DC is het niet anders, waar de Justice League helden ook al vaker samen zijn gekomen. Maar hoe mooi zou het zijn als deze twee groepen zich zouden treffen? Daar droomt menig fan van en zo te horen Gunn ook.

Plannen
Gezien de rivaliteit tussen de twee studio's leek dit altijd zeer onwaarschijnlijk, maar volgens Gunn is dit, nu hij de touwtjes in handen heeft bij DC, wel in een keer een optie. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

Zo zegt Gunn: "De kans is nu zeker wel groter geworden nu dat ik het voor het zeggen heb bij DC. Wie weet!" Verwacht wel niet dat dit snel zal gebeuren. Gunn wil eerst DC opbouwen voordat hij stilstaat bij een eventuele cross-over.

Wachten
Gunn vervolgt: "Dit ligt wel nog jaren in de toekomst. Ik denk namelijk dat we eerst moeten neerzetten wat we bij DC aan het doen zijn. Eerlijk is eerlijk, ik zou liegen als ik zou zeggen dat we er nog geen gesprekken over hebben gevoerd, maar het gaat tot nu toe wel nog niet om iets concreets".

NieuwsFilm

meest populair