Heather Graham uit de kleren in 'Boogie Nights': "Angstaanjagend"

Heather Graham uit de kleren in 'Boogie Nights': "Angstaanjagend"

Ze blikt terug op een speciaal moment in haar carrière.

Heather Graham acteert al bijna 40 jaar, maar toch zijn bepaalde rollen haar (en haar fans) beter bijgebleven dan anderen. Tijdens een recent interview blikte de actrice hier op terug.

Graham heeft namelijk de nodige bizarre en speciale dingen meegemaakt, zelfs al tijdens een van haar eerste films, License to Drive uit 1988.

De twee hoofdrolspelers, Corey Haim en Corey Feldman, gebruikten beiden best wel wat drugs tijdens de opnames, maar Graham zegt: "Het was alsnog een geweldige film om aan mee te werken. Beide mannen waren extreem getalenteerd".

Speciale momenten
Ook heeft ze het over haar allereerste naaktscène in Paul Thomas Andersons Boogie Nights. Hier zegt ze het volgende over.

"Ik was zo enorm zenuwachtig. Ik was echter op een punt ik mijn carrière dat ik dacht: "Dit is een grote kans. Het script is geweldig en Paul is fantastisch". Ondanks het feit dat het angstaanjagend was, heb ik genoten van de film".

Dit was echter een groot keerpunt in haar carrière. Graham werd ineens gezien als een sekssymbool en wist een hoofdrol te bemachtigen in de Austin Powers-sequel The Spy Who Shagged Me. Hierin moest ze Mike Myers ook een tongzoen geven.

NieuwsFilm

meest populair