Netflix verwijderalarm: deze vijf blockbusters staan nog maar enkele dagen online

Netflix verwijderalarm: deze vijf blockbusters staan nog maar enkele dagen online

Sommige topfilms, anderen zijn gewoon leuk vermaak.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

In de komende dagen zullen 5 blockbusters van de streamingdienst gehaald worden. Zij zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Kijk deze onderstaande films dus nog snel.

Shrek
Recentelijk kwam er nog goed nieuws langs op FilmTotaal. Er komt namelijk een Shrek 5 aan, mét de originele cast. Het wordt echter lastiger om Shrek the Third en het vervolg hierop, Shrek Forever After, nog te zien. Deze worden overmorgen namelijk van Netflix gehaald.

Wil je dus nog even genieten van de ogre, doe dat dan snel en geef deze prachtige animatiefilms van Dreamworks even 'voorrang'!

Hancock
Oké, eerlijk is eerlijk, Hancock is verre van Will Smiths beste film, maar hij is best wel vermakelijk. Hancock redt dan misschien wel de nodige mensen, hij laat ook een groot spoor van vernieling na. Misschien kan Hancock toch wel veranderen, maar dit zal ook grote gevolgen hebben.

Deze blockbuster is beschikbaar tot vrijdag 14 april.



The Hurt Locker
In de ogen van de nodige filmfanaten waarschijnlijk wel de beste film van dit lijstje. In The Hurt Locker kruipt Jeremy Renner in de huid van een de sergeant William James.

Hij is een van de beste 'bom-ontmantelaars' die rondloopt, maar hij staat ook bekend vanwege zijn nonchalante persoonlijkheid en roekeloze methodes voor het opruimen van explosieven.

Deze film, waarvoor Renner werd genomineerd voor een Oscar, is ook beschikbaar tot vrijdag 14 april.



A Walk Among the Tombstones
De laatste jaren maakt Liam Neeson de ene na de andere actiefilm. A Walk Among the Tombstones is niet anders. Hierin speelt de geliefde acteur de oud-politieagent Matt Scudder, die nu werkt al een ongelicenseerde privédetective.

Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.

Deze film is beschikbaar tot zaterdag 15 april.



NieuwsFilm

meest populair