Nieuwe trailer 'Peter Pan & Wendy' neemt je mee naar Neverland

Nieuwe trailer 'Peter Pan & Wendy' neemt je mee naar Neverland

Vlieg mee met Peter Pan en Tinker bell.

Disney heeft zojuist de nieuwe trailer voor Peter Pan & Wendy online gezet. De verfilming van het klassieke sprookje is aan het eind van de maand te zien op Disney +.

De film wordt geregisseerd door David Lowery. Hij is bekend van arthouse toppers zoals A Ghost Story, The Green Knight en The Old Man & The Gun.

Nieuwe Trailer
De nieuwe trailer toont hoe Wendy en haar broers Tinker bell en Peter Pant ontmoeten. Het wordt al meteen duidelijk dat Wendy niet wilt opgroeien, daarom neemt Peter Pan haar mee naar Neverland. Daar komen ze oog in oog te staan met Kapitein Haak. Bekijk de trailer hieronder:



Synopsis & Cast

Als het aan de jonge Wendy ligt, wordt ze nooit volwassen. Met haar twee broers belandt ze in een magische wereld waar ze de eeuwig jonge Peter Pan ontmoet. Samen beleven ze spannende avonturen op het eiland Neverland waar ze het moeten opnemen tegen Peters grootste vijand kapitein Haak.

Naast Ever Anderson als Wendy, zien we Alexander Molony als Peter Pan. Jude Law neemt de rol van kapitein Haak op zich. Verder zullen we Yara Shahidi en Alyssa Wapanatahk zien als Tinker Bell en Tiger Lilly.

Peter Pan & Wendy verschijnt op 28 april op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair