Margot Robbie geschokt over nieuwe film: "dat we deze mogen maken"

Margot Robbie geschokt over nieuwe film: "dat we deze mogen maken"

Dat Hollywood het script goedkeurde voor Barbie vindt Robbie opmerkelijk.

Aankomende zomer verschijnt een heel opmerkelijke film in de bioscopen. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen de hoofdrollen in de dramakomedie Barbie. Robbie had nooit gedacht dat de film gemaakt zou gaan worden en was zelfs wat geschokt dat dit wel gebeurde.

"De eerste keer dat ik het scenario van Barbie las, was mijn reactie: 'Ah! Dit is zo goed. Wat jammer dat het nooit het daglicht zal zien,'" zei Margot Robbie tegenover BAFTA volgens IndieWire, "omdat ze ons nooit deze film laten maken. Maar dat deden ze toch!"


Regisseur ook verbaasd
Eerder liet regisseur Greta Gerwig weten dat ze verbaasd was dat ze film mocht gaan maken, en dat ze ook best bang is of de film wel zal slagen.

"Het is gelijk opwindend en angstaanjagend", zei Gerwig verleden jaar tijdens de At Your Service-podcast.

Baanbrekend of carrière naar de knoppen?
"Ik had zoiets van: 'Oh, nee, Barbie.' Ik werd al duizelig van toen ik begon te schrijven, zo van: 'Waar begin ik eigenlijk, en wat zou het verhaal zijn?'" vervolgde de regisseur.

"Dat is denk het gevoel dat ik had, wetende dat het echt interessant en baanbrekend zou kunnen zijn. Dat zijn vaak de beste momenten, maar je denkt dan ook: 'Daar ben ik doodsbang voor' en 'Dit kan mijn carrière maken of breken.'"

Binnenkort
Ondertussen hebben we meerdere beelden uit de film gezien en het wordt dus tijd dat Barbie op het witte doek verschijnt. In Nederland is dat vanaf 19 juli. Op naar Barbie Land!



NieuwsFilm

meest populair