De titel van de laatste 'James Bond'-film van Roger Moore is behoorlijk dramatisch

De titel van de laatste 'James Bond'-film van Roger Moore is behoorlijk dramatisch

Christopher Walken lijkt het ook niet helemaal goed uit te spreken...

Er zijn natuurlijk al behoorlijk veel James Bond-films geweest met de nodige verschillende acteurs. Elke film heeft zijn eigen titel, maar misschien is die van Roger Moore's A View to a Kill toch wel de slechtste van de hele franchise.

Er zijn natuurlijk al heel wat verschillende titels geweest. Denk bijvoorbeeld maar aan Skyfall en Goldfinger. Vaak verwijst een Bond-titel naar een plaats of persoon, maar soms gaat het ook om een zinnetje dat voorkomt in de film zelf.

A View to Kill
Dat is ook het geval voor A View to a Kill, maar de manier waarop het wordt overgebracht voelt erg geforceerd aan en lijkt meer overeen te komen met een Austin Powers-film dan met een avontuur van 007.

De titel van menig James Bond-film wordt vaak uitgesproken door bekende personages zoals o.a. Q, M, Miss Moneypenny of door een liefje van de geheim-agent. In A View to a Kill gaat die eer echter naar May Day (Grace Jones) en Max Zorin (Christopher Walken). Bekijk het ietwat komische moment hieronder.



Eerlijk is eerlijk, Walken is een fantastische acteur, maar toch is hij ook niet heel goed te verstaan. Sommige fans zeggen dan ook dat zijn 'to Kill' meer klinkt als 'Tokyo'.

NieuwsFilm

meest populair