Allereerste "dode" in 'Scream' hint naar stiekeme terugkeer

Allereerste "dode" in 'Scream' hint naar stiekeme terugkeer

Het zou wel heel speciaal zijn als Casey Becker nog leeft...

De openingsscène van Scream is behoorlijk bekend. Niet voor niets kwam hier dus al enige tijd geleden een artikel over langs op FilmTotaal genaamd De legendarische filmopening van Scream. Maar nu schijnt het dat de brute moord die in de eerste minuten plaatsvindt misschien helemaal niet 'zo erg' was.

In het begin van de film zien we Drew Barrymore als Casey Becker, die een van de eerste slachtoffers wordt van Ghostface. Beckers dood is inmiddels een van de meest iconische sterfgevallen in de geschiedenis van het horrorgenre, maar nu zegt Barrymore dat het goed mogelijk is dat Becker nog leeft.

Reactie
Tijdens haar eigen talkshow, genaamd The Drew Barrymore Show, zei de actrice het volgende: "Het is best wel grappig. Ik heb er nooit echt bij stilgestaan, maar ik ben er vrij zeker van dat een keizersnede ongeveer hetzelfde is als wat Becker overkomt".

"Ik weet waar ik het over heb, want ik heb het zelf meegemaakt en ik ben er nog steeds. Dus wie weet, misschien komt het nog wel goed met Casey Becker! Met een goed script is alles mogelijk". Het lijkt erop dat Barrymore dus wel interesse heeft om terug te keren, maar die kans lijkt toch uitermate klein.

Morsdood
Becker zal de eerste paar minuten van de Scream-film toch echt niet hebben overleefd. Ze wordt namelijk niet alleen meerdere keren neergestoken, ze wordt zelfs aan een boom opgehangen en het is duidelijk te zien dat het toch wel iets meer is dan enkel en alleen een keizersnede zoals Barrymore het noemt...

Bekijk de gruwelijke opening nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair