Ontvangst 'The Pope's Exorcist': Een horrorfilm om direct te kijken in de bioscoop?

Ontvangst 'The Pope's Exorcist': Een horrorfilm om direct te kijken in de bioscoop?

Meningen zijn verdeeld over de nieuwe film met Russell Crowe

Eén van de films die deze week is verschenen in de bioscoop is de horror-thriller The Pope's Exorcist. De nieuwste film van topacteur Russell Crowe lijkt echter de meningen van filmfanaten en recensenten te verdelen.

Sinds de release van The Pope's Exorcist op 13 april, blijven de uiteenlopende meningen binnenstromen.

Rotten Tomatoes
Op de website Rotten Tomatoes is te zien dat de meningen van filmcritici en gewone bezoekers niet bepaald overeenkomen. Zo geven de filmrecensenten de film een score van 47% (van de 100%), wat gelijk staat aan een 4,7, en geeft het algemene publiek de film een score van 86%, wat een 8,6 betekent.

Een film vol clichés?
De filmrecensenten lijken het over één ding eens te zijn: de film zit boordevol horrorfilm-clichés. Zo wordt de film een "kijkbare maar verre van speciale herhaling van clichés uit exorcismefilms" en een "luidruchtige, duistere, onzinnige, afgeleide horrorfilmwannabe" genoemd.

'The Pope's Exorcist'
Zoals de titel van de film en de recensies al een beetje verklappen, gaat de film van regisseur Julius Avery over een geestenbezweerder in het Vaticaan, die een bezeten jongen onderzoekt. Tijdens dit onderzoek komt hij achter een angstaanjagend verhaal.

Russell Crowe als pater Gabriele
Toch krijgt de film ook genoeg positieve reacties. Die gaan dan ook voornamelijk over de acteerprestatie van Russell Crowe.

The Pope's Exorcist is nu te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair