De poster voor 'Hypnotic' met Ben Affleck doet denken aan 'Inception'

De poster voor 'Hypnotic' met Ben Affleck doet denken aan 'Inception'

Controle is een ilussie.

De eerste poster voor de psychologische thriller Hypnotic is online gezet. Ben Affleck staat centraal in deze afbeelding, die zeker iets weg heeft van Nolan's Inception.

Niets is wat het lijkt in deze thriller, geregisseerd door Robert Rodriguez (Spy Kids, Planet Terror). Wat begint als een 'gewone' vermissingszaak, loopt al snel uit tot een realiteit buigend kat-en-muisspel.

Poster
In de eerste poster van de film zien we Affleck's personage Danny Rourke die wordt omringd door dominostenen. Die stenen zien we ook terug in de trailer, waarin ze worden gebruikt om onwillige personen te hypnotiseren. Bekijk de poster hieronder:



Plot & Cast
Vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden, komt rechercheur Danny Rourke terecht in een realiteit brekend web terecht wanneer hij een reeks bizarre bankovervallen onderzoekt. Geholpen door Diana Cruz, een paranormaal begaafde, achtervolgen ze de man die als enige de sleutel heeft tot het vinden van zijn vermiste dochter.

Naast Ben Affleck als rechercheur Rourke, zien we Alice Braga (The Suicide Squad) als Diana Cruz en William Fichtner (Prison Break) als de hypnotiserende bad guy.

Hypnotic is vanaf 12 mei te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair