Regisseur James Gunn maakt gerucht rondom Shazam met de grond gelijk

Regisseur James Gunn maakt gerucht rondom Shazam met de grond gelijk

Gunn kent geen twijfel rondom Zachery Levi.

Regisseur James Gunn staat er altijd wel voor open om online een gerucht te bevestigen of te ontkrachten. Dat is wat hij ook deed op een duidelijke manier bij een gerucht rondom Zachary Levi.

Gunn stond er altijd al bekend om dat hij veel vragen en geruchten van fans beantwoordt op sociale media. Sinds hij het hoofd is geworden van DC is dat alleen maar toegenomen en deelt hij regelmatig details over de toekomst van de superhelden. Ook reageert hij veel op geruchten van fans.

Zo was er laatst een gerucht dat Zachary Levi zou worden vervangen door Alan Ritchson voor de rol van Shazam. Daar wilde Gunn ook wel even op reageren en daar wilde hij maar gelijk duidelijk bij zijn. De reactie kan je hieronder zien.



Shazam! Fury of the gods
Dit gerucht zou wellicht kunnen komen door de matige reacties die de film heeft gekregen. In de box office heeft Shazam het namelijk niet heel goed gedaan. Ook op Rotten Tomatoes heeft de film een tomatometer van maar 49%. Daarentegen vond het publiek de film een stuk leuker en kreeg het een publiek score van 86%.

De toekomst voor de superheld is dan ook nog onzeker. Gelukkig heeft DC nog genoeg anders in de tussentijd op de planning staan. Zo komt 25 april The Flash uit.

NieuwsFilm

meest populair