Mysterieus personage in 'Avatar 2' is onderdeel van groter plan

Mysterieus personage in 'Avatar 2' is onderdeel van groter plan

James Cameron laat weten dat antwoorden op de mysteries in de vervolgen zullen komen.

Avatar: The Way of Water introduceert een hoop nieuwe personages en verhaallijnen. Ook stelt de vervolgfilm een aantal vragen waar de film geen antwoord op heeft. De grootste mysteries draaien om het mysterieuze nieuwe personage Kiri (Sigourney Weaver).

Kiri is de biologische dochter van de Avatar van Grace Augustine (ook Sigourney Weaver). Haar aanwezigheid in de film is een groot mysterie. Het is onduidelijk hoe de Avatar van Grace zwanger kon zijn, het lijkt erop dat Kiri geen vader heeft. Kiri is anders dan de andere Na'vi, ze heeft net als de Avatars vijf vingers, terwijl de Na'vi slechts 4 vingers hebben.

Connectie met Eywa
Kiri lijkt ook een bijzondere connectie te hebben met Pandora en Eywa, de god van de Na'vi. Zo kan ze een bijzondere band vormen met de dieren van Pandora en heeft ze mysterieuze visioenen. De film geeft geen antwoord op waar deze bijzondere vaardigheden vandaan komen of wat het betekent.

James Cameron
Regisseur James Cameron vertelt iets meer over de mysteries rond het personage van Kiri in de bonus features op de Digitale release van de film: "We stellen een hoop vragen over Kiri die we niet beantwoorden in de film. Het maakt allemaal deel uit van een groter verhaal, het publiek gaat op een grote reis met het personage. Het is goed, het publiek geeft nu om Kiri."

3 vervolgen
Met nog 3 Avatar-vervolgen in de pijplijn is er genoeg tijd om deze en andere mysteries op te lossen. En het lijkt erop dat Kiri een grote rol zal spelen in deze films. Je kan Avatar: The Way of Water nu huren en kopen via Pathé thuis en AppleTV.



NieuwsFilm

meest populair