Twee grote personages uit Disney's aankomende 'Wicked' onthuld

Twee grote personages uit Disney's aankomende 'Wicked' onthuld

Fans krijgen eindelijk een eerste glimp van Elphaba en Glinda.

Met nog ruim anderhalf jaar tot de release zijn de verwachtingen hoog gespannen voor de nieuwe verfilming van Disney's Wicked. Fans van het eerste uur zijn sinds de aankondiging door het dolle heen en worden vandaag eindelijk van de eerste beelden voorzien.

Voor het eerst zijn er namelijk officiële foto's naar buiten gebracht, welke een blik geven op de twee personages Elphaba en Glinda. Dit gebeurde via de eigen Instagram-pagina's van hoofdrolspeelsters Cynthia Erivo en Ariana Grande.

Een andere blik
Het grote publiek leerde de personages voor het eerst kennen in de film The Wizard of Oz uit 1939, maar in deze film loopt het verhaal net even iets anders.

Zo zullen Elphaba en Glinda goede vrienden worden nadat zij een kamer delen op het magische internaat Shiz. Ondersteund door nieuwe muziek leren we de band tussen de twee tegenspeelsters op een andere manier kennen.

Elphaba en Glinda
Op de eerste officiële foto's zien we een eerste glimp van de twee personages. Beide foto's komen rechtstreeks vanuit de film en tonen Erivo en Grande te midden van een ogenschijnlijk gigantische set in hun prachtige kostuums. De foto's vind je hieronder.

Overige rollen in de eerste film van het tweeluik zijn onder meer voor Academy Award-winnares Michelle Yeoh (Madame Morrible) en de voor een Academy Award genomineerde Jeff Goldblum (Wizard).

November 2024
Wicked: Part One is vanaf 27 november volgend jaar te zien in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair