'The Super Mario Bros. Movie' Movie verbreekt een bijzonder record

'The Super Mario Bros. Movie' Movie verbreekt een bijzonder record

The Super Mario Bros. Movie brengt belachelijk veel geld op.

The Super Mario Bros. Movie is echt heel veel geld op aan het brengen. De film verbrak al het record voor het succesvolste openingsweekend ooit voor een film gebaseerd op een video game. Nu gaat de film in nog een andere categorie de geschiedenisboeken in.

Na twee weken in de bioscopen heeft de film van Nintendo al $677 miljoen opgebracht aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Afgelopen weekend werd er in de States $87 miljoen opgebracht. Dat is genoeg om de lijst aan te voeren van het succesvolste tweede weekend van een animatiefilm ooit. In 2019 bracht Frozen 2 nog $85 miljoen op in het tweede weekend.

Recensies
Het publiek lijkt de Mario-film dus te omarmen, terwijl critici zeer gemengd zijn over de film. Arjen Welles van filmtotaal was wel zeer positief over de film, hij gaf de film 4 sterren en oordeelde: "Een heerlijke kleurrijke gameverfilming die met zorg en goede research is uitgewerkt."

Het lijkt er op dat The Super Mario Bros. Movie nog flink wat geld op gaat brengen. De film zou wel eens de eerste film van 2023 kunnen worden die een miljard dollar opbrengt.

Je kan The Super Mario Bros. Movie bekijken in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair