Ben Affleck in eerste trailer voor scifi-film 'Hypnotic'

Ben Affleck in eerste trailer voor scifi-film 'Hypnotic'

De beelden beloven een spannende film...

Stukje bij beetje krijgt de thriller Hypnotic van Ben Affleck meer vorm. Na de eerste officiële trailer, zijn er nu meer beelden vrijgegeven. In deze psychologische thriller over hypnose van regisseur Robert Rodriguez volgen we de vermissing van een jong meisje.

Hoewel er steeds meer bekend wordt over deze nieuwe psychologische thriller in het oeuvre van Ben Affleck, beloven de eerste beelden behoorlijk wat spanning. Rodriguez werkt met Hypnotic voor het eerst met de Batman-acteur.



Plot
De film vertelt het verhaal van detective Danny Rourke (Affleck). Zijn dochter raakt plotseling vermist en hij doet er dan ook alles aan om zijn kind terug te vinden.

Op werk krijgt hij ondertussen te maken met een reeks wrede bankovervallen die zomaar eens een verband kunnen hebben met de mysterieuze vermissing. De detective raakt verstrikt in een web vol leugens en bedrog en twijfelt aan alles om hem heen.

Release
Het duurt gelukkig niet lang meer voordat deze gloednieuwe thriller eindelijk het daglicht ziet in Nederland. Hypnotic is vanaf 12 mei in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair