Belachelijk slechte trailer voor 'R.A.D.A.R.: The Bionic Dog'

Belachelijk slechte trailer voor 'R.A.D.A.R.: The Bionic Dog'

Het brengt je weer even terug naar die goeie ouwe tijd van straight-to-DVD.

Velen zullen zich nog wel het glorieuze tijdperk herinneren van de televisiefilms en de straight-to-DVD films. Het leverde enkele pareltjes op, maar ook heerlijk slechte films voor op een zondag avond.

In de huidige tijd zijn de straight-to-DVD films zeldzaam en verschijnen ze voornamelijk direct op een streamingservice. Zo ook de nieuwe avonturenfilm R.A.D.A.R.: The Bionic Dog, waarvoor gisteren de trailer online verscheen.

Trailer
En hieronder bekijk je dan de heerlijk slechte trailer voor deze aankomende avonturenfilm. Misschien leuk om te kijken met de kinderen, hoewel de volwassenen vast al aan de kwaliteit van de trailer kunnen merken met wat voor film ze te maken hebben.



Over R.A.D.A.R.
In dit hilarische familieavontuur gaan Gabe en Kylie op jacht naar een verloren piratenschat, in de hoop toeristen naar hun slaperige stadje in Florida te lokken - en het eethuisje van Gabe's moeder te redden.

Wanneer ze een kostbare saffier vinden, worden ze geholpen door R.A.D.A.R., een slimme hond die eigenlijk een robot is! Maar de gekke wetenschapper die de hond heeft uitgevonden wil hem terug stelen samen met de beroemde saffier!

In de film zijn er rollen voor onder meer Ezra James Lerario, Caroline Elle Abrams, Paul Wilson, Victoria White en Beck the Dog als R.A.D.A.R.

R.A.D.A.R.: The Bionic Dog krijgt een digitale release in de Verenigde Staten op 27 juli. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de film in Nederland enige grootschalige aandacht zal krijgen.

NieuwsFilm

meest populair