'Fast X' gaat volledig over-the-top in nieuwe trailer!

'Fast X' gaat volledig over-the-top in nieuwe trailer!

Volgende maand scheurt Vin Diesel weer over het witte doek

Over ongeveer een maand zal de volgende Fast & Furious-film in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn. Dit keer kijken we naar het tiende deel uit de hoofdreeks. Fast X betekent het begin van het einde van de reeks.

Na Fast X verschijnt namelijk nog een afrondende film in de reeks die in 2001 startte met The Fast and the Furious van regisseur Rob Cohen.

Enorme cast
Alweer even geleden zagen we al de eerste trailer voor Fast X met heel wat nieuwe gezichten en uiteenlopende bizarre stunts. Dit keer is het Louis Leterrier die de regie op zich heeft genomen, nadat Justin Lin vlak voor de opnamestart vertrok.

In deel 10 heeft Vin Diesel uiteraard weer de voornaamste hoofdrol als Dominic "Dom" Toretto, maar we zien uiteraard ook andere sterren. Hieronder gewoon even opgesomd:

- Michelle Rodriguez
- Tyrese Gibson
- Chris "Ludacris" Bridges
- Jason Momoa
- Nathalie Emmanuel
- Jordana Brewster
- John Cena
- Jason Statham
- Sung Kang
- Alan Ritchson
- Daniela Melchior
- Scott Eastwood
- Helen Mirren
- Charlize Theron
- Brie Larson
- Rita Moreno

Volledig nieuwe trailer
Hieronder zie de volledige nieuwe trailer voor de film en deze krijgt op YouTube de volgende krachtige zin mee: "Niet alle races kunnen gewonnen worden".


Vanaf 18 mei zie je Fast & Furious 10 in de Nederlandse bioscopen. Het elfde deel volgt vast in 2025 of 2026 en daarna krijgen we ongetwijfeld enkele spin-offs gepresenteerd.



NieuwsFilm

meest populair