Vreemd genoeg worden de opnames van Alec Baldwin 'Rust' na 18 maanden hervat

Vreemd genoeg worden de opnames van Alec Baldwin 'Rust' na 18 maanden hervat

Na het dodelijke ongeval met Alec Baldwin wordt er deze week toch begonnen met filmen

Een vertegenwoordiger van de film heeft verteld dat de opnames voor Rust deze week hervat worden. Dat is opmerkelijk, omdat er nog steeds een aantal juridische kwesties moeten worden afgerond.

De productie van de film werd 18 maanden terug stopgezet na het dodelijke ongeval met het pistool van Alec Baldwin. Hij zal bij het hervatten van de opnames opnieuw betrokken zijn als co-producent en acteur.

Juridische zaken
Maar de rechtszaken tegen de betrokken zijn nog niet afgerond. Zo ligt er nog steeds een aanklacht tegen Baldwin en wapenopzichter Hannah Gutierrez-Reed vanwege de dood van Halyna. Zij pleiten beiden onschuldig te zijn aan de dood van de cameravrouw.

Vorige maand werd er nog een schikking getroffen met de Mexicaanse toezichthouders op gebied van veiligheid. De productiemaatschappij schikte met een boete van maar liefst 100.000 dollar.

Ter ere van
Regisseur Joel Souza (die overigens zelf gewond raakte bij het incident) heeft eerder gezegd dat hij ook zal terugkeren naar het project. Dit ter ere van Halyna Hutchins en haar nalatenschap.

Een deel van de documentaire over Hutchins leven worden tegelijk met Rust gefilmd.

NieuwsFilm

meest populair