Opnames Guy Ritchie's 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' met Henry Cavill afgerond

Opnames Guy Ritchie's 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' met Henry Cavill afgerond

Henry Cavill deelt een video en mooie boodschap via zijn sociale media.

Met maar liefst twee bioscoopreleases nog vóór de zomer en een serie in de maak, lijkt Regisseur Guy Ritchie niet stil te kunnen zitten als het gaat om projecten.

Operation Fortune: Ruse de Guerre verscheen nog begin dit jaar, en binnenkort verschijnt bovendien Ritchie's nieuwste oorlogsfilm The Covenant met Jake Gyllenhaal in de bioscopen. Nu blijkt het dat hij voor zijn volgende project de opnames inmiddels ook al heeft afgerond.

Nieuwste project
En dit project betreft The Ministry of Ungentlemanly Warfare, een oorlogsfilm over een kleine groep hoogopgeleide soldaten die gerekruteerd worden door het Britse leger om tijdens de Tweede Wereldoorlog de nazi-troepen achter de vijandelijke linies aan te vallen.

Ook voor dit project heeft de regisseur opnieuw een uitstekende cast tot zijn beschikking, met rollen voor onder meer Henry Cavill, Eiza González, Alan Ritchson en Henry Golding.

Opnames afgerond
Hoofdrolspeler Henry Cavill deelde gedurende afgelopen maand al meerdere eerste foto's betreffende Ritchie's nieuwste project. Nu deelt de acteur opnieuw via zijn socialmedia een boodschap dat de opnames zijn afgerond met daarbij de eerste beelden van achter de schermen.


Er is nog geen specifieke releasedatum aangekondigd voor de film, maar met de opnames afgerond zou een release in 2024 voor The Ministry of Ungentlemanly Warfare niet geheel onwaarschijnlijk zijn. Hieronder kun je de trailer bekijken voor Guy Ritchie's aankomende film The Covenant.



NieuwsFilm

meest populair