Goed nieuws: Volgende Marvel-film 'Kraven the Hunter' krijgt keiharde R-rating!

Goed nieuws: Volgende Marvel-film 'Kraven the Hunter' krijgt keiharde R-rating!

Ook zullen de eerste beelden niet meer lang op zich laten wachten!

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord over de Spider-Man spin-off Kraven the Hunter, maar nu is er weer eens wat goed nieuws waar fans zeker blij van zullen worden!

Gisteren kwam Sony Pictures op de CinemaCon met nieuwe informatie over de blockbuster. Hier werd bevestigd dat Kraven een R rating krijgt. Dit is toch wel tamelijk opvallend te noemen, aangezien beide Venom-films genoegen moesten nemen met een PG-13 classificatie.

Hard(y)
Hoofdrolspeler Tom Hardy liet zich hier al eerder uit over de ietwat teleurstellende rating van de Venom-films. De nodige fans hadden het tweeluik graag R rated gezien, aangezien dit ook zeker bij Venom zelf past. Hardy zei hier het volgende over.

"We hebben het destijds overwogen. In de stripboeken zit behoorlijk wat geweld, maar we wilden een film maken die voor iedereen toegankelijk is, inclusief de hardcore fans. Zij moeten Venom en Carnage van de stripboeken kunnen herkennen, maar iedereen moet van de film kunnen genieten, jong en oud".

Kraven
Aaron Taylor-Johnson kruipt in de huid van Kraven en kan niet wachten om de film uit te brengen. Zo zei hij nog niet zo lang geleden: "Het is een heel interessant personage en leuk om te spelen. Hij is een gevaarlijke jager, maar heeft ook menselijke kanten en gebreken. Maar geen zorgen, hij is de jager die iedereen wil zien!"

Dat is niet alles. Tijdens de ComicCon werden de gelukkige aanwezigen getrakteerd op de eerste trailer van Kraven the Hunter, dus laten we hopen dat deze over niet al te lang ook online te vinden zal zijn!

NieuwsFilm

meest populair