Brute nazi-moord in clip uit stevige oorlogsfilm 'SISU'

Brute nazi-moord in clip uit stevige oorlogsfilm 'SISU'

John Wick is er niks bij!

Twee maanden geleden verscheen de actievolle trailer van Sisu. Deze keer worden we weer getrakteerd op een clip en het wordt meteen duidelijk: dit wordt een keiharde R-rated actiefilm.

Keanu Reeves speelt al enkele jaren John Wick. Dit is een groot succes, waardoor er soortgelijke films zoals Atomic Blonde en Nobody volgden. Sisu volgt nu ook in zijn voetsporen.

Wat te verwachten
Sisu speelt zich af in het Finland van 1944, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een mijnwerker vindt een enorme hoeveel goud, maar er is een probleempje: de dichtstbijzijnde bank bevindt zich honderden kilometers verder, waardoor hij een lange en gevaarlijke reis moet ondergaan.

Het krioelt er van de Nazi's, die de arme goudzoeker van zijn schat willen beroven. Zij houden er geen rekening mee dat de man een voormalige soldaat was, genaamd Aatami, die bekend staat als een legendarische vechtersbaas...

Bomvol actie
Wat volgt is een John Wick-achtig verhaal van een man die het opneemt tegen talloze vijanden. Ook misschien wel een leuke knipoog naar de John Wick-wereld: Aatami staat er helemaal alleen voor, maar wordt wel bijgestaan door zijn trouwe viervoeter.

Bekijk de nieuwe clip hieronder, waarin hij zijn eerste maar zeker niet laatste slachtoffer maakt.



NieuwsFilm

meest populair