'Napoleon' met Joaquin Phoenix krijgt epische schaal blijkt uit eerste beelden

'Napoleon' met Joaquin Phoenix krijgt epische schaal blijkt uit eerste beelden

Ridley Scott lijkt voor de Oscar te gaan met zijn historische epos.

Het nieuwe historische epos Napoleon van Ridley Scotts is zo goed als klaar, maar we moeten nog zeker tot november wachten tot we de volledige film gaan zien.

Joaquin Phoenix speelt de beroemde Fransman en wordt vergezeld door de Oscar-genomineerde Vanessa Kirby als zijn vrouw in de grootschalige dramafilm.

Epische veldslagen
Tijdens een presentatie van Sony zijn afgelopen week de eerste bewegende beelden van de film vertoond. Duidelijk werd uit de beelden dat de film veel grote veldslagen zal bevatten, die werden gemaakt met behoorlijk wat figuranten, maar hoogstwaarschijnlijk ook met hulp van CGI worden vergroot.

Duidelijk werd ook uit de beelden dat de film een veldslag bevat op een 'ijsveld', maar Napoleon het voordeel heeft van hoger gelegen grond.

Kleurgebruik
De film zou volgens degenen die de beelden hebben gezien vrij grauw van kleur zijn. Dit duidt erop dat de film behoorlijk rauw van karakter zal worden.


Napoleon werd geregisseerd door Scott en geschreven door David Scarpa. Joaquin Phoenix speelt de iconische hoofdrol van de beruchte Franse keizer en militaire leider.

Originele, persoonlijke kijk
Het project wordt omschreven als een originele, persoonlijke kijk op de oorsprong van Napoleon en zijn opkomst tot keizer, gezien door de lens van zijn verslavende en vaak vluchtige relatie met zijn ware liefde Josephine (Vanessa Kirby).

NieuwsFilm

meest populair