Eerste reacties 'The Flash': top of toch een flop?

Eerste reacties 'The Flash': top of toch een flop?

De superheldenfilm verschijnt pas over 2 maanden in de bioscoop.

Een aantal weken verscheen Shazam 2 in de bioscopen, onderdeel van het zogenoemde DC Extended Universe. Die film deed het niet bepaald goed en wordt zelfs gezien als een commerciële flop. Warner Bros. hoopt ongetwijfeld dat het beter gaat met The Flash.

Gisteren verscheen al de nieuwe trailer online, voorafgaand aan de première van de film tijdens CinemaCon. Warner heeft duidelijk vertrouwen in de superheldenfilm die het DCEU zal gaan resetten.

Positief
Uiteraard verschenen er na de vertoning vele reacties op Twitter en die prijzen de film uiteraard half de hemel in. Er worden al vergelijkingen gemaakt met de geliefde Spider-Man: No Way Home.

Ook zouden er flink wat verrassingen zitten in de film, waarvan er waarschijnlijk al heel wat zijn verklapt in de trailers. Ook zou de film een flinke herkijkwaarde hebben.

Verrassingen
"JEP. The Flash is zo goed als er in de geruchten werd gezegd. Het is Back to the Future dat Spider-Man: No Way Home ontmoet, met alle humor en de ziel van de eerste en actie en verrassingen uit de laatste," schrijft Germain Lussier van Gimodo en io9.


En zo zijn er meer reacties op Twitter te vinden. The Flash van regisseur draait vanaf 15 juni in de Nederlandse bioscopen.








NieuwsFilm

meest populair