Ethan Hawke en Pedro Pascal in volledige trailer 'Strange Way of Life'

Ethan Hawke en Pedro Pascal in volledige trailer 'Strange Way of Life'

De acteurs stralen als cowboys in deze western.

De eerste trailer voor Pedro Almodóvar's A Strange Way Of Life staat online. Een romantische western met in de hoofdrollen Pedro Pascal en Ethan Hawke.

De Spaanse regisseur Almodóvar maakt voornamelijk Spaanstalige dramafilms, maar kiest nu voor iets totaal anders door een korte westernfilm te maken.

Verhaal
De film gaat over Silva en Jake, twee bekende scherpschutters. Silva onderneemt een lange reis nadat hij wordt uitgenodigd door zijn oude vriend Sheriff Jake, met wie hij 25 jaar geleden samenwerkte. Eenmaal daar komt Silva erachter dat het niet alleen gaat om het te hebben over oude herinneringen...

De opnames vonden plaats in Zuid-Spanje, in de woestijnstreek in Almería, bekend als de locatie van de populaire westernfilm The Good, the Bad and the Ugly.

Trailer
In de eerste trailer voor de korte film zien we Silva en Jake die met elkaar worden herenigd na 25 jaar. Ook zien we een glimp van de liefdesrelatie tussen de twee. Bekijk de volledige trailer hieronder:



Het enthousiasme van Hawke en Pascal lijkt erop te wijzen dat A Strange Way of Life een echt passieproject is. De korte LGBTQ+ Western lijkt een diepgaande kijkervaring te worden.

A Strange Way Of Life is vanaf september te zien.



NieuwsFilm

meest populair