Trailer 'A Haunting in Venice': het vervolg op 'Murder on the Orient Express'

Trailer 'A Haunting in Venice': het vervolg op 'Murder on the Orient Express'

En uiteraard een vervolg op Death on the Nile.

Na het enorme succes van Murder on the Orient Express uit 2017 en het vervolg Death on the Nile in 2022 verschijnt dit jaar al een derde film in de reeks. Hieronder zie je de trailer voor A Haunting in Venice.

Het is opnieuw Kenneth Branagh die de film heeft geregisseerd en hij neemt eveneens weer de hoofdrol als de speurneus Hercule Poirot op zich.

Naar Venetië
Deze derde film is gebaseerd op het boek Halloween Party van Agatha Christie en het verhaal speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op Allerheiligenavond.

Poirot is nu met pensioen en leeft in zelfopgelegde ballingschap in de meest glamoureuze stad ter wereld. Hij woont met tegenzin een seance bij in een vervallen, spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, wordt de rechercheur in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen geduwd.

Trailer
Hieronder zie je de eerste trailer waarin je flink wat van de nieuwe gezichten ziet, met onder meer Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Kelly Reilly en Michelle Yeoh.


Op 14 september moet A Haunting in Venice in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Hieronder een eerste, wat creepy poster.



NieuwsFilm

meest populair